Institutionsmøbler – designet med omtanke og en klar pædagogisk profil – her er mulighederne uendelige

Vores møbelprogram er kendetegnet af dansk design og produktion med fokus på kvalitet, praktik og æstetik. Alle møblerne er FSC-certificerede hvilket vil sige, at der tages videst muligt hensyn til miljø, bæredygtighed samt ordnede arbejds- og produktionsforhold.

Hos Legebussen er vi specialister i indretning af pædagogiske læringsmiljø. Det er værdifuldt for os, at vores løsninger understøtter samspil og tilknytning mellem børn og det pædagogiske personale og børn imellem.

Vores møbel- og inventar program kombinerer æstetik og praktik således, at vores løsninger sikre både gode børne- og arbejdsmiljøer.
Et puderum kan virke som en arena for ’ukontrolleret’ leg og aktivitet. Hos Legebussen ser vi et læringsmiljø – et læringsmiljø der skal understøtte, at alle børn trives og indgår i sociale fællesskaber, hvor alle børn kan udvikler empati og relationer.

Det pædagogiske læringsmiljø der skabes i puderummet skal understøtte fællesskaber, hvor forskellighed ses som en ressource.

Vi har ligeledes et bredt udvalg af madrasser og faldunderlag til etablering af indendørs tumle-, lege- og Snozel områder.