NEXT


NEXT sofa-/bænkesystem er designet af arkitekt Thomas Pedersen og lanceret i samarbejde med Savir Design.

Ideen bag ”NEXT” er at skabe et let og komfortabelt kombineret sofa-/bænkesystem, der med relativt få elementer kan tilbyde et utal af varierede opstillinger af såvel åbne fællesarealer som lukkede møde- og fordybelsesområder. ”NEXT” sikrer dermed adskillige anvendelsesmuligheder og skaber rammerne for positive og inspirerende læringsmiljøer.

Udgangspunktet er et højt kvalitetsniveau, ergonomi og fleksibilitet.

Gate Student


Gate Student stolen til undervisning. Gate Student leveres som standard med sæde/ryg. Alle materialer er nøje udvalgt med henblik på 100% recirkulering.

Gate Student 9500 Recycled lavet af genbrugsmaterialer
Gate Student fås nu i recycled version med:
  • 100% genanvendt aluminium (stel)
  • 100% FSC-mærket træ (skal)
  • 100% genanvendt stål (armlæn)
  • 97% genanvendt polyester (stof)
Gate Student 9500 er en elegant og robust stol, hvor der er lagt vægt på siddekomfort og ergonomi med optimal fleksibilitet i ryggen. Stolen har gribehåndtag i ryggen, som gør det lettere at løfte og flytte stolen. Den ergonomisk formede ryg med 23 cm smalt bundstykke giver mulighed for at kunne placere sig i flere siddestillinger. Fås med eller uden polstring og sort eller krom stel.

Gate Student 9500 BIO er en særligt bæredygtig stol. Skallen er produceret i komposit, der er fremstillet af genbrugspolythylenplast og træfibre med fokus på mindre CO2-udledning i produktionen og en garanteret lang levetid. Træfibrene giver desuden stolen et naturligt, varmt udtryk og bevirker endvidere, at sædet akklimatiserer til rumtemperaturen og dermed sikrer bedre komfort. Fås i sort og grå.

Change Me


”Change Me” er et modulbaseret møbelsystem, der er designet til at imødekomme en lang række funktioner som lounge- og fællesområder, biblioteker, skoler og højere læreanstalter. ”Change Me” er enkel og alligevel avanceret.

Modulerne kan formes i et utal af opstillinger og udbygges efter behov. ”Change Me” opfordrer brugerne til at sidde, ligge og stå – arbejde og hvile. Change Me er produceret til hårdt brug. Der er udelukket brugt de bedste materialer, så funktion og kvalitet går hånd i hånd.