Magnetiske Byggeklodser


Disse unikke, bløde, magnetiske byggeklodser af høj kvalitet giver næsten ubegrænsede anvendelsesmuligheder. Der er her tale om et helt nyt og unikt produkt.

Dette konstruktionslegetøj er ikke kun sikkert og holdbart - det er også designet til at udvikle barnets fantasi, motorik, logik og sociale færdigheder. At bygge forskellige konstruktioner fanger børnenes opmærksomhed i lang tid.

Dette konstruktionslegetøj vil ikke kun underholde, men også stimulere og udvikle børnene. De magnetiske byggeklodser hjælper børnene med at udvikle deres fantasi. Derudover stimulerer de dem også til mere kreativitet. At lege med disse byggeklodser giver mange fordele: Opøver visuel- og motorisk koordinering, understøtter formgenkendelse og grundlæggende fysiske principper, udvikler koncentration, nøjagtighed, logisk tænkning, social relations dannelse samt træne fleksibilitet og koordination.

Byggeklodserne er lavet af de bedste materialer. På grund af det, er kvaliteten ubestridelig, holdbarheden og sikkerheden for børnene er samtidig helt i top.

Hopspots


Hopspots hjælper med at træne krop og hukommelse, imens der leges og læres. Derfor kan Hopspots bruges i alle aldersgrupper. Hopspots kan fx hjælpe børn på 3 år med at genkende dyrelyde, børn på 7 år med at lære alfabetet, børn på 10 år med at gange og dividere, børn på 15 med at samarbejde og diskutere og hjælpe ældre med at have det sjovt samtidig med at demens modarbejdes.

Hopspots er at finde i mange forskellige institutioner hele landet over. Det er primært folkeskoler der har Hopspots, men også flere specialskoler har købt Hopspots og har rigtig meget glæde af dem. Udover skoleområdet har også mange dagtilbud i Danmark Hopspots.

Outdoor Fitness


Hvis I er optaget af at skabe sundhedsfremmende udendørs aktivitetsmiljøer, med fokus på praktiske og æstetiske rammer, er Outdoor fitness helt sikkert et element I bør overveje.

Kontakt vores konsulenter og aftal tid for et inspirerende og uforpligtende møde, hvor vi sammen kan afdække mulighederne og jeres behov.

Speedminton


Speedminton er en sport for alle som har smag for ketsjersport - børn som voksne.

Man kan spille i haven, på stranden eller inde i en hal og det er nemt at sætte op, samt nemt at spille, da der ikke skal bruges noget net.
Det er en sport på vej frem i Danmark, da danskerne er begyndt at blive vilde med denne nye sportsgren.
Det går hurtigt, da man spiller fladt til hinanden, og med den tilhørende Night Speeder kan man endda spille mens det er mørkt.

Læringsrum


At skabe inspirerende læringsmiljøer og rum i rum tager sin begyndelse hos de fagligt bevidste pædagogiske medarbejdere – og understøttes af unikke møbel.

Vi kommer meget gerne ud til jer og tale om indretning af leg,- lærings- og udviklingsmiljøer, hvor vores unikke møbel program kan understøtte jeres pædagogiske praksis på en måde, der bibringer mere kerneopgave for pengene.

Change Me


”Change Me” er et modulbaseret møbelsystem, der er designet til at imødekomme en lang række funktioner som lounge- og fællesområder, biblioteker, skoler og højere læreanstalter. ”Change Me” er enkel og alligevel avanceret.

Modulerne kan formes i et utal af opstillinger og udbygges efter behov. ”Change Me” opfordrer brugerne til at sidde, ligge og stå – arbejde og hvile. Change Me er produceret til hårdt brug. Der er udelukket brugt de bedste materialer, så funktion og kvalitet går hånd i hånd.

NEXT


NEXT sofa-/bænkesystem er designet af arkitekt Thomas Pedersen og lanceret i samarbejde med Savir Design.

Ideen bag ”NEXT” er at skabe et let og komfortabelt kombineret sofa-/bænkesystem, der med relativt få elementer kan tilbyde et utal af varierede opstillinger af såvel åbne fællesarealer som lukkede møde- og fordybelsesområder. ”NEXT” sikrer dermed adskillige anvendelsesmuligheder og skaber rammerne for positive og inspirerende læringsmiljøer.

Udgangspunktet er et højt kvalitetsniveau, ergonomi og fleksibilitet.